fbpx

Увага, наша будівля підключена до електромережі по категорії А, від двох незалежних джерел живлення. Тому графік відключення електроенергії на нашу клініку не розповсюджується. Ми працюємо у звичайному режимі для наших пацієнтів.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Супер акція! Лазерна корекція зору будь-яким методом за спеціальною ціною – від 14500 грн. Час акції обмежений.

“Британський офтальмологічний центр” і “Німецька очна клініка” – об’єдналися до однієї клініки!

Об’єднання досвіду лікарів, знань та впровадження нових технологій!

Літовка Алла Олександрівна

Лікування катаракти

Я, Літовка Алла Олександрівна, з м. Авдіївка, Донецької обл., зробила операцію, по імплантації мультифокального кришталика в «Британському офтальмологічному центрі». Хочу висловити свою щиру вдячність моєму лікарю, Скапі Василю Івановичу та анестезіологу Козюрі Максиму Анатолійовичу, які насправді зарекомендували себе, як висококваліфіковані спеціалісти, що сумлінно виконують свої професійні обов’язки. В спілкуванні зі мною, були дуже уважні, доброзичливі, проявляли справжню турботу. Швидко та якісно відповідали на всі поставлені мною запитання та при спілкуванні намагались пояснити мені всі моменти, що пов’язані з проведенням операції та періодом реабілітації. Дуже вдячна цим лікарям за їх нелегку працю та вважаю лікарів Скапу В.І та Козюру М.А., найкращими лікарями в «Британському офтальмологічному центрі». Хочу побажати їм здоров’я, щастя та достатку. Дякую за доброту та дбайливе ставлення до мене.

В связи с работами с телефонными линиями на данный момент в клинике доступен номер телефона для экстренной связи +380 664 999666. Приносим извинения за временные неудобства.
9:00 – 19:00
Понеділок - Неділя
Працюємо без вихідних

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.