• Послуги
  • |
  • Лазерне лікування захворювань ока

Лазерне лікування захворювань ока

Показана при:

Методи лікування:

Безпечно й ефективно

Завдяки наявності прозорих оптичних середовищ ока багато тканин доступні огляду і впливу на них лазера. Випромінювання лазера поглинається тільки в точці-мішені, не приносячи шкоди іншим утворенням ока.

Можливість чітко візуалізувати патологічні зміни дозволяє лікарю виконувати процедуру гранично точно.

Реєструйтесь на консультацію до клініки

Лазерна коагуляція сітківки

«Мікросварки» світлом сітківки в місцях втрати міцності та зонах зі зниженим кровотоком дозволяє зберегти центральний зір і якість життя. Після зміцнення сітківки потрібно кілька днів обмежити фізичну активність. До зорових робіт можна повернутися в той же день.

Безболісно

Такі структури ока, як сітківка, хоріоідея, капсула кришталика, не мають больових рецепторів. Вплив лазера всього лише засліплює (відчуття спалахів світла). А при роботі інфрачервоного YAG-лазера зовсім відчуття відсутні. Процедура лікування вимагає розширення зіниці.

Лазерна дисцизія

Сучасна безшовна хірургія катаракти робить цю операцію швидкою та безпечною. Але у 10-15% прооперованих, капсула, яка залишилася від свого кришталика з часом може ущільнитися. Це призводить до появи туману і зниження гостроти зору. Розсічення каламутної капсули лазером займає кілька хвилин. Не потрібно здавати аналізи. Результат відчувається відразу ж.

Групи ризику

Зміни, що відбуваються в оці, можуть на ранніх стадіях бути непомітні людині. А ефективність лазерного лікування в цей період найвища. Ось чому необхідно перевіряти очі з профілактичною метою. До групи високого ризику належать люди з високою короткозорістю, які страждають на цукровий діабет більше п’яти років, гіпертоніки, люди похилого віку.

Лазерне лікування глаукоми

Глаукома – хронічне захворювання. Основним способом її лікування є призначення крапель, що знижують очний тиск. У ряді випадків, коли краплі не надають достатнього ефекту, а хірургічне лікування ще можна відкласти, лазерне лікування глаукоми може помітно знизити внутрішньоочний тиск. Після проведеного лікування як і раніше необхідно сумлінно капати призначені краплі і регулярно перевіряти очний тиск.

0 +
Корекція зору

За багаторічний період роботи нами було надано сотні тисяч офтальмологічних послуг.

Зупинивши вибір на клініці «Британський офтальмологічний центр», ви можете бути впевнені в якості послуг, що надаються, так як довіряєте свій зір сучасній клініці. У нас можливе проведення лазерної операції в день консультації або у віддалений період (після проведеної діагностики запис не потрібен!).

Реєструйтесь на консультацію до клініки

Команда офтальмологів

Контакти