fbpx

Увага, наша будівля підключена до електромережі по категорії А, від двох незалежних джерел живлення. Тому графік відключення електроенергії на нашу клініку не розповсюджується. Ми працюємо у звичайному режимі для наших пацієнтів.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Супер акція! Лазерна корекція зору будь-яким методом за спеціальною ціною – від 14500 грн. Час акції обмежений.

“Британський офтальмологічний центр” і “Німецька очна клініка” – об’єдналися до однієї клініки!

Об’єднання досвіду лікарів, знань та впровадження нових технологій!

Воробйова Валентина Миколаївна

Воробйова Валентина Миколаївна

Лікування катаракти

Я, Воробйова Валентина Миколаївна, робила операцію катаракти в «Британському офтальмологічному центрі» 4 роки тому на одному оці, рік тому на лівому. Мені зробили чудову операцію з англійським кришталиком Rayner. Я була дуже щаслива. Але в оці залишилась проблема з сітківкою. Це не залежало від лікарів. В мене на лівому оці почався погіршуватися зір. Мені в міській лікарні запропонували колоти ін’єкцію Айлія. В даній клініці ця процедура коштує 8 тисяч грн. і потрібно її колоти постійно. Я пішла в «Британський офтальмологічний центр» і після повного обстеження мені сказали, що в мене суха форма кістозного макулярного набряку. Мені цей укол протипоказаний взагалі. Я осліпла б після цього уколу! Мій зір, на той момент, впав до 20%.
Після обстеження в Британському центрі, мене лікувала Рудяк Уляна Іванівна – дуже чуйна та професійна. Крім того, що Уляна Іванівна лікувала моє око, вона заспокоювала мене: «- Не хвилюйтесь. Ми зробимо все можливе і покращимо ваш зір!»
Я прийшла до центру в травні 2023 року і сьогодні, 24 серпня, у День Незалежності України, у мене подвійне свято – відновився зір до 100%. Я не можу передати радість, мою та мого сина.
Я хочу сказати велике дякую Уляні Іванівні й всьому персоналу «Британського офтальмологічного центру». Дуже уважний персонал.

В связи с работами с телефонными линиями на данный момент в клинике доступен номер телефона для экстренной связи +380 664 999666. Приносим извинения за временные неудобства.
9:00 – 19:00
Понеділок - Неділя
Працюємо без вихідних

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.