fbpx

Увага, наша будівля підключена до електромережі по категорії А, від двох незалежних джерел живлення. Тому графік відключення електроенергії на нашу клініку не розповсюджується. Ми працюємо у звичайному режимі для наших пацієнтів.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Супер акція! Лазерна корекція зору будь-яким методом за спеціальною ціною – від 14500 грн. Час акції обмежений.

“Британський офтальмологічний центр” і “Німецька очна клініка” – об’єдналися до однієї клініки!

Об’єднання досвіду лікарів, знань та впровадження нових технологій!

Бережна Лариса Іванівна

Лікування катаракти

Хочу висловити слова щирої подяки всьому колективу «Британського офтальмологічного центру». За Вашу працю, за Ваш професіоналізм, людське ставлення, увагу, привітність. Ваша праця – безцінна. Дякую Вам за допомогу, за виконану роботу, за можливість повноцінного життя. Бажаю всім здоров’я, достатку, сил і безмежних можливостей, наснаги та миру.
Особлива увага лікарю-хірургу Костянтиновій Віті Костянтинівні за професіоналізм і майстерність. Дякую Вам за ваші старання та знання, за Вашу чуйність, доброту. Ви чудовий лікар і я бажаю Вам допомогти ще багатьом людям, кожен день відзначаючи перемогою над проблемами і отримуючи в якості нагороди посмішки вдячних пацієнтів і повагу оточуючих.
З великою повагою Бережна Лариса Іванівна

В связи с работами с телефонными линиями на данный момент в клинике доступен номер телефона для экстренной связи +380 664 999666. Приносим извинения за временные неудобства.
9:00 – 19:00
Понеділок - Неділя
Працюємо без вихідних

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.