fbpx
Внимание, наше здание подключено электроэнергией по категории А, от двух независимых источников поставки электроэнергии и по этому графики отключения электроэнергии, на нашу клинику не распространяется. Мы работаем в обычном режиме, для наших пациентов.

Регистрация на визит

  • Это поле используется для проверочных целей, его следует оставить без изменений.

Супер акция! Лазерная коррекция зрения любым методом по специальной цене – от 13500 грн. Время акции ограничено.

«Британский офтальмологический центр» и  «Немецкая глазная клиника» — объединились в одну клинику!

Объединение опыта врачей, знаний и внедрений новых технологий!

Британский офтальмологический центр

Відгуки після корекції зору

Оставьте ваш отзыв

Присоединитесь к десяткам тысяч наших пациентов, которые уже помогли нам стать лучшими в своём деле!

Літовка Алла Олександрівна

Лікування катаракти

Я, Літовка Алла Олександрівна, з м. Авдіївка, Донецької обл., зробила операцію, по імплантації мультифокального кришталика в «Британському офтальмологічному центрі». Хочу висловити свою щиру вдячність моєму лікарю, Скапі Василю Івановичу та анестезіологу Козюрі Максиму Анатолійовичу, які насправді зарекомендували себе, як висококваліфіковані спеціалісти, що сумлінно виконують свої професійні обов’язки. В спілкуванні зі мною, були дуже уважні, доброзичливі, проявляли справжню турботу. Швидко та якісно відповідали на всі поставлені мною запитання та при спілкуванні намагались пояснити мені всі моменти, що пов’язані з проведенням операції та періодом реабілітації. Дуже вдячна цим лікарям за їх нелегку працю та вважаю лікарів Скапу В.І та Козюру М.А., найкращими лікарями в «Британському офтальмологічному центрі». Хочу побажати їм здоров’я, щастя та достатку. Дякую за доброту та дбайливе ставлення до мене.

Чернець Є.М.

Лікування катаракти

Я. Чернець Є.М. Який прооперувався в Британському офтальмологічному центрі.
Вдячний, що повернули мені зір.
З повагою Чернець Є.М.

Гуляєва Л.Г.

Удаление катаракты

Хочу висловити свою подяку Британському офтальмологічному центру та особисто лікарю Костянтиновій Віті Костянтинівні за її професіоналізм, чутливе ставлення до пацієнтів, тактовність та відданість своїй професії. Бажаю здоров'я всім працівникам центру!
Гуляєва Л.Г.

Саса Таїсія Василівна

Удаление катаракты

По рекомендації брата звернулась в «Британський офтальмологічний центр» з проблемою лікування катаракти. Хотілося б відмітити організованість та професіоналізм персоналу на всіх етапах перебування в центрі. Операцію по видаленню катаракти пройшла успішно, зір відновився на 100%. Дякую персоналу та лікарям за майстерність, людяність та професіоналізм.
Особлива подяка Рудяк У.І, Жуку А.М та Козюрі М.А
Однозначна рекомендуватиму даний центр для вирішення проблем із зором. Дякую, так тримати. Ви найкращі.

Харлановський Григорій Михайлович

Удаление катаракты

Дякую колективу «Британського офтальмологічного центру» за прекрасну консультацію та операцію по видаленню катаракти. Дякую лікарю Рудяк У.І за чуйне та професійне відношення.

Царик Володимир Якович

Удаление катаракты

Я, Царик Володимир Якович, зробив операцію катаракта. Я дуже задоволений результатом операції. Дуже дякуємо лікарям, які вернули зір і радість до життя, а також всьому персоналу. Все так злагоджено, велика увага до пацієнтів. Дякую Вам за клопітку роботу.
З повагою до Вас Царик В.Я.

Сидоренков Є.П.

Удаление катаракты

Робили операцію з видалення катаракти батьку. Дуже вдячні Скапі Василю Івановичу і Жуку Андрію Миколайовичу. Дуже гарний прийом і організація. Обидві операції пройшли швидко та без ускладнень. Батько чудово бачить та дуже задоволений. Сподобалось те, що за пацієнтом ще місяць наглядають, щоб упевнитися, що все в порядку. Щиро вдячні лікарям і всьому персоналу клініки.

Рибак Анжеліка Олегівна

Лазерная коррекция зрения

Щиро дякую Британському офтальмологічному центру за високу якість надання послуг. Все дуже сподобалось, особливо лікар Василь Іванович. Який проводив операцію з виправлення косоокості. З таким ставленням до пацієнтів, хочеться повертатися до Вас ще. Василь Іванович – спеціаліст своєї справи.

Єрьоменко Валентина Анатоліївна

Удаление катаракты

Я, Єрьоменко Валентина Анатоліївна хочу подякувати всьому колективу «Британського офтальмологічного центру» за вдало проведену операцію по видаленню катаракти двох очей. Константіновій Віті Костянтинівні. Я навіть не чекала такого результату. Дякую всім. Всім медичним медсестрам, лікарям, всім. Всім за чуйність, ввічливість та професіоналізм. Нехай Вам щастить!
Також хочу побажати всьому колективу центру найкращого, бо вони дають зір і це дуже круто. З наступаючим Новим Роком!

Кірякова М.Й.

Удаление катаракты

Я, Кірякова М.Й., приїхала з Івано-Франківська 08.11.2022 року і вже 22.11.2022 мені зробили операцію, по видаленню катаракти, в «Британському офтальмологічному центрі», в м.Києві. Операція пройшла успішно. Дуже велика подяка лікарям, Жук А.М. та Константінова В.К., за те, що я тепер ходжу по вулиці без окулярів та радію всім кольорам веселки!

Тугальов С.В.

Удаление катаракты

Я, Тугальов С.В. з м. Краматорська, пройшов лікування в “Британському офтальмологічному центрі”. Була дуже застаріла катаракта обох очей, після операції почуваюся чудово. Дуже вдячний хірургу Жуку А.М., всьому персоналу центру, адміністраторам, медсестрам, всі дуже ввічливі, професійні, чуйні. Вся робота поставлена чітко, грамотно, на вищому рівні. Буду рекомендувати ваш центр всім своїм знайомим, колегам, родичам. З вдячністю, Тугальов С.В.

Костюк В.І.

Удаление катаракты

Я, Костюк В.І. – один з багатотисячних клієнтів “Британського офтальмологічного центру”, хочу виразити свою подяку центру за його благодійну справу по відновленню зору українців, а також за той процес, як це все організовано.
Особливо хочу подякувати хірургам Константіновій В.К. та Жуку А.М., які відновили мені зір, змінили моє життя в набагато кращу сторону (зовсім інші зорові відчуття). Одним словом – повернули мене до повноцінного життя.

З повагою, Костюк В.І.

Кузін Віктор Миколайович

Лечение катаракты

Я, Кузін Віктор Миколайович, який був військовослужбовцем п-к. Я висловлюю подяку моєму лікарю Костянтиновій В.К. за вдало проведену операцію на обох очах. Доля так розпорядилася, перша операція була проведена у шпиталі у 2010 році, а друга тут у “Британському офтальмологічному центрі”. Ще раз дякую лікарю за обидві операції, а головне за людяність і уважність до пацієнта (до мене). Більше б нам таких лікарів.
Дякую! В. Кузін.

Лялька Людмила Миколаїва

Лечение катаракты

Я, Лялька Людмила сьогодні щаслива людина. Я знову бачу 100%. Яка це радість. Я дуже вдячна своєму лікарю хірургу Константіновой В.К. яка успішно провела операцію малоінвазивне видалення катаракти з імплантацією інтраокулярної лінзи. Роками носила окуляри. На скільки це не зручно. Навіть на прохання рідних не хотіла перевірку зору бо боялась операцію. Обидві операції пройшли успішно. Я дуже щаслива, що старість проживу зряча. Одно око прооперувала 8.11.2022 р. Друге око оперувала 9.11.2022 р. Та огляд 10.11.2022 р. вже можу бачити вдалину та читати без окулярів.

Трофимова Н. А.

Лечение катаракты

Трофимова А.В.

Лечение катаракты

Я, Трофимова А.В., звернулась до Британського офтальмологічного центру, з привода корекції зору. Дуже дякую усьому персоналу цента за ввічливе обслуговування. А особливо лікарю-хірургу Константінова В.К. , лікарю анестезіологу Козюрі М.А., за їх золоті руки, професійність. Нехай Вас всіх береже Бог, будьте щасливі та здорові. Мирного неба !

Дорофєєв Валерій Степанович

Лечение катаракты

Лікував обидва ока в «Британському офтальмологічному центрі». У великому захваті від всього колективу ввічливих,  вихованих і кваліфікованих співробітників. Особлива вдячність за працю лікаря-хірурга Константінова В.К. і анестезіологу Козюра М.А. , уважний, висококваліфікований, добрий. Велика вдячність !!! З повагою до всіх співробітників центру.

Дорофєєв Валерій Степанович .

Сурських Лідія Іванівна

Лечение катаракты

Я, Сурських Лідія Іванівна, хочу подякувати всьому колективу медичного центру за вдало проведену операцію по видаленню катаракти правого ока Жуком Андрієм Миколайовичем. Я, навіть не чекала такого результату. Дякую всім м/сестрам, лікарям, всім, всім за чуйність, ввічливість та професіоналізм. Нехай Вам щастить!

Радіонов Олександр

Лечение катаракты

Я, Радіонов Олександр, проживаю м. Київ, хочу поділитися своїми враженнями. Коли я звернувся до «Британського офтальмологічного центру» з надією на покращення зору, я не дуже сподівався на позитивний результат, тому, що я 1974 року народження, але коли зробили мені обстеження очей і сказали, що очі бачать: ліве - 7%, праве - 15%, а при зміні кришталиків я буду бачити 90-100%, звісно я погодився на операцію. Зараз я дуже задоволений, що прийняв таке рішення. Лікарі працюють не тільки як професіонали, але і як психологи. Доводять до пацієнта, що це не страшно і надійно! Запам’яталось, що в самій операційній, коли ти чекаєш своєї черги й бачиш як, щойно зробили операцію пацієнту перед тобою, то це надихає.
Хочу побажати усьому колективу клініки найкращого, бо вони дають зір і це дуже круто.

Мельохін Олександр Михайлович

Лечение катаракты

Я, клієнт Британського офтальмологічного центру Мельохін Олександр Михайлович, висловлюю свою подяку всьому колективу та низький сердечний уклін Жук Андрію Миколайовичу та Скапа Василю Івановичу за їхні золоті руки, які повертають другу радість до життя. Їхні руки творять добро, повертають колір і світло пацієнтам.

Низький уклін усьому персоналу центру за їхню працю.

З повагою родина Мелехіних.

Здоров'я та щастя Вам !

Щира подяка всьому колективу

Лечение катаракты

Щира подяка всьому колективу Британського офтальмологічного центру за допомогу моїй мамі в лікуванні катаракти. Моя родина і я сам вже декілька років обслуговуємся в даній клініці і всім задоволені. Тому, коли стало питання про лікування у мами катаракти - без жодних вагань привезли її до Києва в Британський офтальмологічний центр. Наші очікування здійснилися. Операція пройшла чудово і мама наразі знову добре бачить. До неї повернулась «якість» життя. Вона і я дуже вдячні Скапі В.І. і всім лікарям клініки з якими ми пройшли цей шлях за професійність. А також персоналу що працює на рецепції, в колл-центрі та який допомагає лікарям в повсякденному житті за доброзичливість і турботу.

Горбик Петро Петрович

Лечение катаракты

Дуже вдячний за лікування зору чудовим лікарям - Андрію Миколайовичу Жуку, Максиму Анатолієвичу Казюрі, Катерині Валентинівні Штокалюк, Уляні Іванівні Рудяк, колективу діагностів та інших працівників центру. Щиро всіх поважаю та відчуваю почуття національної гордості за наявність такого важливого і потрібного офтальмологічного центру в нашій державі.

З вдячністю та повагою, Петро Петрович Горбик.

Комиссарова Светлана Александровна

Лечение катаракты

Хочется поблагодарить всех сотрудников «Британского офтальмологического центра» за прекрасную работу в обслуживании пациентов, квалифицированном обследовании. Отдельная благодарность хирургу Жуку А.Н. и врачу хирургического отделения Скапе В.И. за их профессиональную работу. Благодаря им обрела новое качество жизни и яркость красок.

С уважением и благодарностью.

Жанна Іщенко

Лечение катаракты

Дякую Андрію Миколайовичу Жуку, а також медперсоналу,  за покращення зору моєму дяді, Місяцю Анатолію Федоровичу (87 років) і моїй мамі, Іщенко Світлані Федорівні (82 роки). Золоті руки, добре серце і щира душа Андрія Миколайовича, роблять життя барвистим і щасливим. З повагою, Жанна Іщенко.

Воронцова Дарина Геннадіївна

Лазерная коррекция зрения

Я, Воронцова Дарина Геннадіївна, хочу висловити подяку всім працівникам “Британського офтальмологічного центру” за уважне і ввічливе ставлення до пацієнтів, зрозумілу консультацію тощо. Особливо хотілося б відмітити лікаря Британа С.С. за уважну і професійну консультацію, детальне пояснення тощо.

Затонацька Тетяна Георгіївна

Лазерная коррекция зрения

Я, Затонацька Тетяна Георгіївна, 16 липня 2022 року проходила у “Британському офтальмологічному центри”. Хочу висловити свою подяку всьому персоналу центру за уважне ставлення. Особливо хочу відмітити дуже фахову та професійну консультацію лікаря Британа С.С.

Кір'яков Павло Олексійович

Лечение катаракты

Шановні друзі! Протягом жовтня 2021р. у «Британському офтальмологічному центрі» було зроблено операцію моїй дружині Галині Сергіївні Кір'яковій по видаленню катаракти в обох очах. Висловлюємо щиру подяку усім співробітникам центру, які готували нас до операцій, а також за післяопераційний догляд. Особливої подяки заслуговує Головний лікар Центру, хірург від Бога, Андрій Миколайович Жук. Безмежну вдячність висловлюємо йому за виконання складної операції по видаленню катаракти в обох очах дружини, за чуйне ставлення протягом усього після усього операційного періоду. Андрій Миколайович не тільки лікар найвищого рівня, він високо освічена, інтелігентна, доброзичлива, широко розвинута і добре вихована людина. Високої поваги заслуговує вміння Андрія Миколайовича підбирати, виховувати і готувати до кропіткої роботи лікарів-офтальмологів, талановиту українську молодь. Така фахова людина, як Андрій Миколайович Жук – це надія нашої держави і її майбутнє. З глибокою вдячністю і повагою, Надзвичайний і Повноважний Посол П.Кір'яков.

Шульженко Ирина Николаевна

Лечение косоглазия

Можно я скажу, что в современном мире есть безукоризненный медицинский центр – «Британский офтальмологический центр». Огромная благодарность Щадных Марине Александровне. Вы с ювелирным профессионализмом и человеческим теплом вернули мне возможность уверенного взгляда в будущее. Всем сотрудникам, которые сопровождали до и во время операции, я желаю здоровья и личных побед.

Быстровский Юрий Иванович

Лечение катаракты

Я, начал лечение катаракты 26.08.2019 г. Уже 27.08.2019 доктором, Жук А.Н., проведена операция по замене хрусталика левого глаза. По результатам проведенной операции я получил положительный результат, и решился на операцию на другом глазу. Всего за неделю было проведено 2 операции, зрение очень изменилось в лучшую сторону. Очень благодарен доктору Жуку А.Н. за восстановление зрения, а также, всему персоналу «Британского офтальмологического центра» за заботу и внимание.

Вешторт Нина Михайловна

Лечение катаракты

Выражаю огромную благодарность доктору Жуку Андрею Николаевичу. Операция по замене хрусталика проведена 06.08.2019 в «Британском офтальмологическом центре». Очень внимательный, хороший доктор. Операция прошла успешно. Результатом довольна.

Ясний Владислав Валерійович

Лазерная коррекция зрения

Зробивши 14.09.2019 р. лазерну корекцію зору в «Британському офтальмологічному центрі», залишився дуже задоволений результатом, а також професіоналізмом працівників центру.

Тимошенко Вера Ивановна

Лечение катаракты

Выражаю огромную благодарность хирургу Верещагину Николаю Петровичу, за прекрасно проведенную операцию по замене хрусталика правого глаза, за его золотые руки, терпение, доброту, внимание, отзывчивость. Это врач от Бога! Дай Бог ему здоровья, успехов в его не лёгком труде и побольше благодарных пациентов. А также хочу поблагодарить всех, кто помогал доктору во время операции: врачам, сестричкам, всем с кем мне пришлось сталкиваться в этом прекрасном «Британском офтальмологическом центре». Здоровья, мира, добра, успехов в Вашем благородном труде.

Котюргина Кристина Васильевна

Лазерная коррекция зрения

Был сложный врожденный астигматизм. В начале сентября сделала лазерную коррекцию зрения в «Британском офтальмологическом центре». Спасибо врачам!

Руденко Юлия Петровна

Лазерная коррекция зрения

Хочу поблагодарить докторов и медицинский персонал «Британского офтальмологического центра» за их внимание, труд и доброту. Спасибо большое за прекрасное зрение, теперь я могу видеть без очков. «Британский офтальмологический центр» — лучший центр по качеству работы, по обслуживанию пациентов и вообще по отношению к людям. Ещё раз спасибо Вам, что я могу по-новому видеть мир”

Федорченко Надія Віталіївна

Витреоретинальная хирургия

Я, Федорченко Надія Віталіївна, висловлюю свою подяку лікарю Жуку Андрію Миколайовичу за якісно проведену складну операцію по відшаруванню сітківки лівого ока. Обстеженням, операцією та післяопераційним періодом обстеження задоволена. Лікарі і медичний персонал «Британського офтальмологічного центру» дуже уважні. Особлива подяка Жуку Андрію Миколайовичу за його золоті руки. Творчих Вам успіхів і здоров’я.

Ефременков Никита Александрович

Лазерная коррекция зрения

19.10.2019 мне провели лазерную коррекцию зрения в «Британском офтальмологическом центре». Результат превзошел все мои ожидания. Начинаю новую жизнь с новым великолепным новым зрением. Отдельная благодарность хирургу Бурдею А.В. Спасибо!

Кобилянський Віталій Олексійович

Лечение катаракты

Протягом 3-х місяців мені було проведено в «Британському офтальмологічному центрі» операцію по видаленню катаракти на обох очах. Результат операції чудовий та оптимальний для мого віку (82 роки). Щиро дякую лікарю Жуку Андрію Миколайовичу за золоті руки та чуйність. Мені дуже сподобався Британський офтальмологічний центр організацією всього лікувального процесу.

Савченко Олександра Яківна

Лечение катаракты

Проводила операцію з приводу катаракти в період з 26.06 19 по 25.09.2019. Зір повернувся на 100% на обох очах. Вдячна персоналу «Британського офтальмологічного центру» за людяне відношення до пацієнтів, особливо хочу подякувати лікарю-хірургу Жуку Андрію Миколайовичу – професіонал своєї справи. Дякую!

Иванникова Анжела Юрьевна

Лечение косоглазия

Безмерно благодарна доктору Грошевой Оксане Павловне! Спасибо за Ваш профессионализм, за Вашу смелость браться за нестандартные и сложные случаи, за Ваше терпение и человечность! Всем, кому отказали в лечении косоглазия, после множества неудачных операций (у меня их было семь – в детстве) – не отчаивайтесь, не тратьте время, нервы, деньги на врачей, которые не берутся вас вылечить. Мне на протяжении сорока лет говорили, что мой случай безнадежен (обследовалась в Запорожье). Как-то в интернете наткнулась на статью израильского офтальмолога, в которой писалось, что можно выправить ранее неудачное оперированное косоглазие путем регулировки швов, и у меня появилась надежда. Израильское лечение финансово для меня неподъемно, и я решила погуглить в Украине. К моему счастью, мое внимание привлек «Британский офтальмологический центр». Записалась на прием через интернет. Была приятно удивлена сервисом, здесь все продумано до мелочей, европейский уровень, то есть – все для рационального удобства клиента. В конечном итоге: мне поменяли хрусталики (вижу отлично), сделали долгожданные операции по косоглазию (смотрю обоими глазами, ровно, глаз не уходит в сторону). Я счастлива, что судьба меня свела с доктором Грошевой Оксаной Павловной! Миллион раз говорю Вам слова благодарности! Процветания Вам и хороших результатов! Надеюсь, мой отзыв кому-то поможет!

Кузуб Вікторія Олександрівна

Лечение косоглазия

8 серпня в «Британському офтальмологічному центрі» мені зробили операцію під супроводом Грошевої Оксани Павлівни та Конюха Сергія Анатолійовича. Це була мрія всього мого свідомого життя. Я з батьками об’їздила багато клінік, і навіть в інших країнах, але тільки тут і зараз здійснили мою мрію. Нарешті я можу не соромитись дивитись людям в очі. Це був комплекс неповноцінності, більш того, це заважало мені розкрити себе. Безмежно вдячна Грошевій Оксані Павлівні і Конюх Сергію Анатолійовичу за їх професіоналізм, підтримку та чуйність. Вони – найкращі!

Тихонов Александр Семенович

Лазерная коррекция зрения

Искренняя благодарность, «Британскому офтальмологическому центру», и лично Жуку Андрею Николаевичу, за высокое мастерство, организацию проведения операции, моральную поддержку, за комфорт и спокойствие, создаваемое сотрудниками центра (врачами, анестезиологами, медсестрами). Разум и сердце зорче, чем глаза, но мы упорно верим глазам. Спасибо большое. Так держать!

Миролюбова Анна Гурьевна

Лечение катаракты

Я, Миролюбова Анна Гурьевна, оперировала катаракту в «Британском офтальмологическом центре». Выражаю свою благодарность доктору Верещагину Н.П., за отличное отношение и понимание.

Решинський Сергій Михайлович

Лазерная коррекция зрения

Я, Решинський Сергій Михайлович. Прийшов у «Британський офтальмологічний центр» із зором 0.1. Після лазерної корекції зір став 1.0. Чим я дуже задоволений. Дякую всьому персоналу з яким мені довелося попрацювати над моїм здоров’ям.

Махмудов Магомед Шахін Оглі

Лазерная коррекция зрения

Доброго дня. Хочу поділитися враженнями, а саме: протягом півріччя (червень-жовтень 2019) пройшов три операції в «Британському офтальмологічному центрі». Це була мрія, і вона здійснилася завдяки роботі висококваліфікованих співробітників центру. Висловлюю подяку Пархомчук Лесі Володимирівні (лікував птоз повіки), Тяжкій Наталії (лазерна корекція зору) та Конюху Сергію Анатолійовичу (анестезіологу, який допомагав при операціях) – ви справжні професіонали, дякую вам. Окрім цього подяку висловлюю і рядовому персоналу, за гарну атмосферу та підтримку. Це дуже важливо, на всіх етапах. Сподіваюсь ваша праця принесе здоров’я ще багатьом вашим пацієнтам.

Беркова Полина Евгеньевна

Лазерная коррекция зрения

Сделала лазерную коррекцию зрения в «Британском офтальмологическом центре» и хочу сказать спасибо за исполнение моей мечты о хорошем зрении! Уже на следующий день я видела мир другими глазами! Особенно хочу отметить профессионализм всех сотрудников и врачей клиники – с первой консультации и до послеоперационного осмотра все происходило гладко. Я получила ответы на все свои вопросы.

Ломако Ірина Павлівна

Лазерная коррекция зрения

Велику вдячність хочу виразити всім працівникам «Британського офтальмологічного центру» за їхню доброзичливість та гарне відношення до пацієнтів. Особливо хочу подякувати Лесі Володимирівні та її помічникам, які приймали участь в операційному процесі. Дякую за повернення зору і можливість бачити все прекрасне, що оточує нас.

Шугалей Александр Владимирович

Лазерная коррекция зрения

Я, Шугалей Александр Владимирович, обратился в «Британский офтальмологический центр» по рекомендации знакомых. 26.11.2019 г. мне провели здесь диагностику на современном оборудовании. По итогам у меня обнаружили не только дальнозоркость, астигматизм, но и «ленивый глаз». Рекомендована была лазерная коррекция зрения на самом современном эксимеровском оборудовании. Я решился и 04.12.2019 г. мне провели данную операцию. После ощущался песок в глазах, резь, боязнь света, но к ночи полегчало. На следующий день был бесплатный осмотр. Далее ещё через месяц мне нужно приехать на осмотр. В целом отношением персонала очень доволен, в центре очень уютно. Буду рекомендовать своим знакомым обязательно. Спасибо специалистам-профессионалам за отличную работу и моё новое зрение. Врач Тяжкая Наталья Петровна – ювелирно провела мне операцию, за что ей огромное спасибо!

Драчук Леонід Йосипович

Лечение катаракты

Велике спасибі за організацію роботи, високий рівень фахівців, чистоту, порядок та чіткість у роботі всього персоналу «Британського офтальмологічного центру». Ми отримали гарний результат, звернувшись до вас у 81 рік з приводу лікування ускладненої катаракти. Окрема подяка лікарю Жук А.М. за професіоналізм, чуйне відношення, ведення пацієнтів до отримання позитивного кінцевого результату.

Матусевич Алеся Юлиановна

Лазерная коррекция зрения

Операция и обслуживание прошло очень качественно. Спасибо большое персоналу «Британского офтальмологического центра».

Орлов Андрей Александрович

Лазерная коррекция зрения

Спасибо, все классно в «Британском офтальмологическом центре». Никакого дискомфорта. Прошло легко. Не бойтесь!

Чаплыгина Ксения Олеговна

Лазерная коррекция зрения

Мне 27 лет и с 8-го класса были проблемы со зрением. Сначала носила очки, потом перешла на линзы(использовала около 10 лет). Зрение было минус 8 на обоих глазах. Всего 5 минут операции и уже на следующий день можно видеть так, как когда-то давно. Это нереальные ощущения. Чувствуешь себя полноценным, ничем не обремененным (очками или линзами). Это того стоит! Спасибо всему персоналу «Британского офтальмологического центра», а особенно медсестре, которая держала за руку во время операции. Также отдельное спасибо хирургу Тяжкой Наталье Петровне за лазерную коррекцию и потрясающий результат.

Зуева Светлана Викторовна

Лечение катаракты

Многоуважаемый Андрей Николаевич, нет слов, чтобы выразить свою благодарность. Вы истинный специалист своего дела. С такой чуткостью и вниманием относитесь к нам, к нашему возрасту. Благодарю Бога, что он привел меня к Вам, я будто родилась после операции – замена хрусталика, вижу более 100%. Спасибо всему персоналу «Британского офтальмологического центра», которые с уважением и любовью к нам относятся.

Смирнова Вера Александровна

Лечение катаракты

Я была прооперирована врачем Андреем Николаевичем Жук. Выражаю сердечную благодарность этому профессиональному доктору. Это врач от Бога. Благодарю Вас, Андрей Николаевич, за чуткое отношение – нам порой пожилым людям так не хватает этого. Желаю вам здоровья, успехов в вашей ответственной работе. Пусть благословит Вас Господь. Спасибо всему персоналу «Британского офтальмологического центра».

Кантемиров Кирилл Петрович

Лазерная коррекция зрения

Благодарю весь персонал «Британского офтальмологического центра» в Киеве за моральный настрой и оперативность, весь процесс прошел – быстро, качественно и безболезненно.

Бутенко Світлана

Лазерная коррекция зрения

Вчора мала можливість відвідати і пройти обстеження в «Британському офтальмологічному центрі». Залишилась дуже задоволена. По-перше дуже приємний і ввічливий персонал, по-друге все автоматизовано і швидко, не дивлячись на велику кількість людей. Для мене це мало велике значення, так як я з іншого міста. Після огляду мені повідомили, що можна зробити лазерну корекцію. Я, звісно, погодилась, так як ношу лінзи вже 13 років, а мій зір почав погіршуватись + маю астигматизм. Перед операцією було страшно, але всі працівники дуже приємні, тому відразу заспокоїли. Сама операція триває 5-8 хвилин і зовсім безболісна. Прийшовши сьогодні на контрольну перевірку (знову ж таки, дякую за зручну для мене дату), я була щаслива. Я змогла роздивитись весь центр і побачила персонал новими очима. Ще трішки дискомфортно, але я бачу добре і дуже-дуже вдячна персоналу центра за їх турботу. Бажаю процвітання! А той, хто турбується і не наважується, то я вас запевняю – воно того коштує – то є Ваш зір.

Коковіхіна Олена Сергіївна

Лазерная коррекция зрения

Красно дякую за набуту здатність чітко сприймати цей світ, бачити маленькі деталі. Велика подяка усьому персоналу «Британського офтальмологічного центру», які змогли зробити це можливим для мене. Дякую!

Чалова Людмила Григорьевна

Лечение катаракты

Большое спасибо доктору Верещагину Николаю Петровичу за его золотые руки и прекрасное отношение к пациентам. Всему персоналу «Британского офтальмологического центра» за их отношение к больным и добрые сердца. Удачи Вам всем в жизни и процветания! Будьте счастливы!

Федоренко Ольга

Лечение катаракты

Хочу поблагодарить Жука Андрея Николаевича (крайне компетентный врач и приятный человек) и клинику в целом за лечение моей мамы, Федоренко Ольги! Ей было проведено две операции на левом глазу: 22.10.2019 витреоретинальная хирургия макулы (разрыв сетчатки) и 15.01.2020 замена хрусталика. Огромное спасибо, что моя мама может снова видеть!

Дворник Сергей Васильевич

Лечение катаракты

Хотим выразить огромную благодарность доктору Богдановичу Александру Борисовичу за успешно проведенную операцию удаления катаракты. Мой папа около 6 лет назад начал терять зрение и уже не надеялся, что сможет увидеть яркие краски, чёткие очертания и лица детей и внуков. Когда мы записались на диагностику нас приятно удивили комфортные условия приёма пациентов, уважительное отношение и ведение пациентов. Огромная благодарность доктору и всему персоналу «Британского офтальмологического центра». Папе прооперировали оба глаза без боли, без осложнений, анестезиологу отдельная благодарность и поклон за заботу и сопровождение в операции. Сейчас папа видит отлично и радуется всему увиденному каждый день как дитя! Спасибо Александр Борисович! Спасибо всему персоналу «Британского офтальмологического центра»!

Шаповалов Ярослав Олегович

Лазерная коррекция зрения

Хочу оставить свой отзыв о «Британском офтальмологическом центре» и поблагодарить врачей за прекрасно выполненную работу, персонал за быстрое и вежливое обслуживание. Буду рекомендовать, «Британский офтальмологический центр» своим знакомым.

12
В связи с работами с телефонными линиями на данный момент в клинике доступен номер телефона для экстренной связи +380 664 999666. Приносим извинения за временные неудобства.
9:00 – 19:00
Понедельник - Воскресенье
Работаем без выходных

Регистрация на визит

  • Это поле используется для проверочных целей, его следует оставить без изменений.