fbpx

Увага, наша будівля підключена до електромережі по категорії А, від двох незалежних джерел живлення. Тому графік відключення електроенергії на нашу клініку не розповсюджується. Ми працюємо у звичайному режимі для наших пацієнтів.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Супер ціна: Лазерна корекція зору будь-яким методом – 14950 грн. Одна ціна, без прихованих платежів.

Скидина

Скидіна Валентина Григорівна

Лікування катаракти

У людині має бути все чудово» А.П.Чехов. Це про медиків «Британського офтальмологічного центру». Хочу сказати добрі слова подяки людям, із якими мені довелося спілкуватися. Хірург - Богданович Олександр Борисович. Шановний Олександре Борисовичу, Ваше прізвище говорить за Вас. Ви АНГЕЛ БОГОМ присланий на землю дарувати людям світло, перемагати темряву. Ви - профі з безліччю знаків оклику, впевнений у собі, строга, добра, красива людина. За це Вас поважають, цінують, люблять Ваші пацієнти, співробітники та люди у житті яких Ви є. У Вас чудові помічники, анестезіологи: Владислав Валерійович, Максим Анатолійович, діагност – Рощин Павло Ігорович. Професійно, чітко з ніжністю у погляді виконував свою роботу. А середній медперсонал – просто бджілки. Швидко, злагоджено, професійно виконують свою роботу. Руки у них – легкі, голки – гострі. Ще стали просто рідними – Чубко Світлана Костянтинівна, Полякова Галина Іванівна, Акуленко Ірина Федорівна. У всіх цих людей величезне серце, сповнене непідробної, щирої любові до людей, професії. До пацієнтів вони ставляться, як до новонароджених діток, з теплотою, повагою, ласкою. Особливо це приємно людям мого віку. "Люди в білих халатах, низько Вам вклониться хочу"! Якого кольору не були б Ваші халати, Ви завжди будете в БІЛОМУ, тому що Ви несете людям світло, добро, надію. Ви найкращі!

Лазерна корекція зору, лікування астигматизму, катаракти та глаукоми — наше завдання, яке ми вирішуємо безпечно, професійно і ефективно. 

Зв'яжіться з нами

Запишіться на консультацію перед лазерною корекцією зору

В связи с работами с телефонными линиями на данный момент в клинике доступен номер телефона для экстренной связи +380 664 999666. Приносим извинения за временные неудобства.
9:00 – 19:00
Понеділок - Неділя
Працюємо без вихідних

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.