fbpx

Увага, наша будівля підключена до електромережі по категорії А, від двох незалежних джерел живлення. Тому графік відключення електроенергії на нашу клініку не розповсюджується. Ми працюємо у звичайному режимі для наших пацієнтів.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Супер ціна: Лазерна корекція зору будь-яким методом – 14950 грн. Одна ціна, без прихованих платежів.

Сафронова

Сафронова Надія Василівна

Лазерна корекція зору

Я, Сафронова Надія Василівна, 1951р.н. прочитала на сайті «Британського офтальмологічного центру» м. Києва, що офтальмологи беруться навіть за складні випадки лікування катаракти. У Дніпропетровську після обстеження прогнози були невтішними, і я вирішила поїхати до Києва, хоча мене не розуміли і відмовляли. Тут я зустріла людей, які теж шукали порятунку свого зору після не дуже вдалого досвіду. Операцію провели в 2 етапи, запущена катаракта не дозволяла бачити сітківку і т. д. (1.12.2020). 3.12.2020 провели імплантацію інтраокулярної лінзи, і дякувати Богу, я бачу 90%. Сьогодні, 16.12.2020 на післяопераційному огляді 2 очі – 70%. Пройдуть набряки, адаптація, і відчуття повернулося, у мене гарний зір, добрий стан. Лікар від Бога! Богданович Олександре Борисовичу! Його золоті руки – гордість офтальмології України та світу. Він запровадив свою професію у ранг мистецтва. Клініка (Британська), кафедра інституту Богомольця (як символічно), де все продумано до дрібниць. Аналізи, у нелегкий час Covida, усі норми, стандарти дезінфекції, маски, бахіли, туалет, де не потрібно нічого торкатися… Все працює від дверей, як увійшли до клініки, так Вас скрізь супроводжують (театр починається з вішалки). Тут можна залишити речі в гардеробі, в скриньці перед операцією, все спокійно, дбайливо, персонал підібраний ідеально, технологія огляду, передопераційна підготовка, чудова медсестра Тетяна, в операційній Яна уважна та професійна. Без зайвих стресів усі процедури. За величезну подяку головному лікарю. Я дуже рада, і щаслива, і вдячна, що Бог привів мене до цієї клініки. Рідко буваєш повністю задоволений будь-якою дією, що зараз відбувається в нашому житті, тому й не могла стримати слова Подяки. Та й навіщо? Ми не повинні бути скупими хоча б на слова Подяки. Величезний зв'язок у позитивному ключі передає добру подію іншим.

Лазерна корекція зору, лікування астигматизму, катаракти та глаукоми — наше завдання, яке ми вирішуємо безпечно, професійно і ефективно. 

Зв'яжіться з нами

Запишіться на консультацію перед лазерною корекцією зору 

В связи с работами с телефонными линиями на данный момент в клинике доступен номер телефона для экстренной связи +380 664 999666. Приносим извинения за временные неудобства.
Безкоштовна гаряча лінія в Україні
9:00 – 19:00
Понеділок - Неділя
Працюємо без вихідних

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.