fbpx

Увага, наша будівля підключена до електромережі по категорії А, від двох незалежних джерел живлення. Тому графік відключення електроенергії на нашу клініку не розповсюджується. Ми працюємо у звичайному режимі для наших пацієнтів.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Супер акція! Лазерна корекція зору будь-яким методом за спеціальною ціною – від 14500 грн. Час акції обмежений.

“Британський офтальмологічний центр” і “Німецька очна клініка” – об’єдналися до однієї клініки!

Об’єднання досвіду лікарів, знань та впровадження нових технологій!

Порохівник Григорій Іванович

Порохівник Григорій Іванович

Лікування катаракти

Мене звати Порохівник Григорій Іванович, мені 65 років і я пацієнт “Британського офтальмологічного центра”.
Так трапилось в моєму житті, що я не сильно приділяв увагу своєму здоров’ю, в тому числі і здоров’ю своїх очей. Приблизно півтора року тому я був у офтальмолога і якщо чесно то ніяких дій зі стабілізації катаракти не робив. Проблеми почалися тоді, коли я зрозумів, що погано визначаю дистанцію до об’єкта і керувати автомобілем мені некомфортно. Звертався у три клініки, разом із дружиною, до того ж дружині порадили два варіанти: від треба негайно робити операцію, до початкової стадії і не треба робити. Загалом платна медицини.
Почав моніторити інтернет. Знайшов безліч відеороликів від Олексія (не офтальмолог), за що йому окрема подяка. Особисто мені він дуже допоміг, тим більше, якщо я про це практично нічого не знав.
Найголовніше це кваліфікація хірурга, лікаря, що підбирає параметри лінзи та якісне обладнання. На превеликий жаль вибір лінзи наданий вам особисто та гарантії того, що результат буде відповідати вашим очікуванням ніхто не дасть.
Мені пощастило, огляд та всі виміри мені робила чудовий лікар, українка, спортсменка та прекрасна людина Рудяк Уляна Іванівна. Якщо вам потрібна консультація, звертайтесь до неї й не помилитеся. Це найкращий офтальмолог, що зустрівся у моєму житті.
З вибором хірурга, що оперує, мені пощастило ще більше. Це Жук Андрій Миколайович, золоті руки, плюс найвища кваліфікація і така сама золота душа, любов до своєї роботи та людей, ось що характеризує цю людину.
Атмосфера в клініці доброзичлива та приємна. Дякую всім, хто брав участь у проведенні операції, а також співробітникам клініки.
Сьогодні п’ятий день. Іду на консультацію. Думаю, що під час перевірки буде близько ста відсотків. Бачу як у далечінь, так і поблизу добре (з прорахунком параметрів не помилилися). Лінза TECNIS Symfony з корекцією астигматизму. У вечірній час на яскравих джерелах є артефакти у вигляді променів або гало. Сподіваюсь, що пройде, але й так миритися можна. Яскравість зображення в нічний час така, як і здоровим оком.
Ще раз величезне всім ДЯКУЮ!!!

В связи с работами с телефонными линиями на данный момент в клинике доступен номер телефона для экстренной связи +380 664 999666. Приносим извинения за временные неудобства.
9:00 – 19:00
Понеділок - Неділя
Працюємо без вихідних

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Реєстрація на візит

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.