«Живий зір» після операції з приводу катаракти

Преміальна операція за ціною стандартною

0 +

успішних вилучень катаракти

Відмінний зір і вдалину і поблизу

У 2021 році розпочала відлік обмежена за часом програма для України – «Живий Зір». Її мета зробити доступним проводити операції з приводу катаракти, пресбіопії та з рефракційною метою та отримувати після них відмінний зір у пацієнтів і вдалину та поблизу. Повернути молодість очам. Зробити окуляри та контактні лінзи непотрібним та архаїчним атрибутам-місце яким у музеї оптики.

Нові технології, Британської компанії Rayner

iQ—Life «Живий Зір» – це лікування від катаракти з відновленням зору молодості, без окулярів вдалину і поблизу. У розробці мультифокальної лінзи RAYNER взяли участь наукові групи та університети Великої Британії. Виробництво ІОЛ розташоване виключно на території Великобританії і продукт відзначений Королевою Єлизаветою II спеціальною нагородою за бездоганну якість.

Преміальна операція за ціною стандартною

У рамках спеціальної програми для України, на обмежений період часу, ціна на преміальні мультифокальні інтраокулярні лінзи Rayner знижена. Тепер, чудовий зір і в далечінь і поблизу, без окулярів, є великою кількістю пацієнтів.

Головна відмінність

Пацієнти, яким імплантується монофокальна лінза, користуються окулярами для читання чи роботи в далечінь.

Справжній повноцінний зір дарує імплантація преміальної мультифокальної лінзи. Яка імплантується за цією програмою за спеціальною ціною. Після імплантації цієї лінзи, про окуляри для читання або вдалину можна забути.

100 років гарантія на якість матеріалу та інтраокулярну лінзу.